Wie we zijn

Bas de Geyn

bas@urbanresort.nl Hoofd Verhuur

Caï van Hoboken

cai@urbanresort.nl Technisch Beheer

Claire van der Mee

claire@urbanresort.nl Zaalverhuur

Doreen Wittenbols

doreen@urbanresort.nl Administratie

Hilde van Wijk

hilde@urbanresort.nl Verhuur

Hay Schoolmeesters

hay@urbanresort.nl Hoofd Financiën

Jaap Draaisma

jaap@urbanresort.nl Directeur

Jeditah van der Meulen

jeditah@urbanresort.nl Verhuur

Jelly van der Ploeg

jelly@urbanresort.nl Receptie

Jolanda Kempers

jolanda@urbanresort.nl Administratie

Laurens van Rens

laurens@urbanresort.nl Hoofd Technisch Beheer

Marijke Eckhardt

marijke@urbanresort.nl Verhuur

Maarten de Fockert

maarten@urbanresort.nl Technisch Beheer

Merijn Foet

merijn@urbanresort.nl Administratie

Ramon Gajadhar

ramon@urbanresort.nl Technisch Beheer

Remko Spittel

remko@urbanresort.nl Technisch Beheer

Renee Janssen

renee@urbanresort.nl Verhuur

Stefanie Nijenbandring de Boer

stefanie@urbanresort.nl Verhuur

Terrus Wassenaar

terrus@urbanresort.nl Technisch Beheer

Wessel de Boer

wessel@urbanresort.nl Verhuur

Bestuur

Boukje Cnossen

Duco Stadig

Voorzitter

Hans Balhuizen

Penningmeester

Hansje Kalt

Johan Andree

Secretaris

Fred Martin

Raad van Toezicht

Eric Nagengast

Voorzitter

Ina Pronk

Renee Hogendoorn

Richard Jan Roks

Actieve meedenkers

Eric Duivenvoorden

Fred Stammeshaus

Hessel Dokkum

Portretten door Marijke Eckhardt

Vacatures

Momenteel hebben we 2 vacatures:

 

Directeur Urban Resort

Stichting Urban Resort is een kleine eigenzinnige non-profit onderneming die broedplaatsen ontwikkelt en beheert in Amsterdam. Op basis van een duidelijke visie op de culturele en creatieve sector in de hoofdstad en daarbuiten en met heldere ambities op het gebied van vastgoed beheert de stichting op dit moment 14 broedplaatsen waar creatieve, ambachtelijke en culturele zelfstandigen kunnen werken en ondernemen. De organisatie telt 20 betaalde medewerkers.

Wegens vertrek van de huidige directeur is Urban Resort op zoek een resultaatgerichte en gedreven opvolger. We zoeken een ondernemend persoon met hart voor de culturele en creatieve sector, die haar of zijn weg kent in de wereld van kunstenaars, sociale initiatieven, gemeentelijk bestuur, woningbouwcorporaties en vastgoedontwikkeling. Die vanuit betrokkenheid en visie leiding geeft aan een eigenwijs team van gemotiveerde professionals.

Taken

Als directeur ben je het inspirerende boegbeeld en draag je de waarden van Urban Resort uit, motiveer je medewerkers en zorg je dat de organisatie van betekenis is in de stad.

Je zet op basis van de visie en de waarden van de organisatie de koers uit voor de komende jaren, met als doel het ontwikkelen en exploiteren van broedplaatsen en betaalbare werkplekken voor kunstenaars en creatieve en culturele ondernemers in groot Amsterdam. Je zorgt samen met drie afdelingsmanagers voor een gezonde bedrijfsvoering qua verhuur en exploitatie, technisch beheer en financiële resultaten van de stichting en alle daaraan verbonden activiteiten. Je ontwikkelt een stimulerende werkomgeving voor de medewerkers.

Extern beweeg je je in een zeer divers netwerk van partijen met uiteenlopende belangen. Je bent een overtuigende gesprekspartner voor wethouders, ambtenaren,  vastgoedbedrijven, makelaars en woningcorporaties, maar ook voor culturele instellingen, kunstenaars en vrijplaatsen. In dit dynamische krachtenveld lukt het je kansen te creëren en nieuwe broedplaatsen te ontwikkelen.

Je bent eindverantwoordelijk voor personele zaken en een inspirerend aanspreekpunt voor het team en voor de kunstenaars in de broedplaatsen. Samen met hen maak je van de huidige broedplaatsen bruisende plekken, ontwikkel je nieuwe panden en zie je toe op gezonde exploitatie van de broedplaatsen. Je delegeert verantwoordelijkheden waar het kan en bouwt aan een platte, open organisatie waar betrokken mensen effectief samenwerken op basis van duidelijke doelstellingen en heldere verantwoordelijkheden. Je combineert visie met pragmatisme, je sluit makkelijk aan bij doeners en denkers, en bij kunstenaars.

Je legt verantwoording af aan het bestuur.

Profiel

Je hebt aantoonbare ervaring met het opereren in een sterk krachtenveld  en hebt daarin resultaten geboekt. Daarnaast heb je affiniteit met de werelden van kunst en cultuur, sociale initiatieven, en creatief ondernemerschap. Je bent sterk in netwerken, lobbyen en onderhandelen. Je bent een sociaal ondernemer die maatschappelijke idealen en zakelijke resultaten goed weet te combineren.

Je hebt enige jaren ervaring in bedrijfsvoering en financieel management, bij voorkeur in de wereld van vastgoed, verhuur of woningbouw. Je kunt divers samengestelde teams aansturen en enthousiasmeren en hebt een heldere visie en leiderschapsstijl ontwikkeld. Daarbij schakel je gemakkelijk tussen grote lijnen op de lange termijn en de dagelijkse praktijk, tussen zakelijke en sociale belangen, tussen artistieke dynamiek en vastgoed. Je bent een inspirator die mensen aanzet en faciliteert om samen doelen te bereiken, waarbij je openstaat voor een kritisch (tegen)geluid.

Wat bieden we?

Het werkterrein van Urban Resort biedt volop kansen en ruimte om jouw ideeën vorm te geven. Je werkt met een enthousiast en betrokken team en verkent letterlijk en figuurlijk alle kanten van de stad Amsterdam.

Salarisindicatie: € 4.200 – € 5.200 bruto per maand bij 36 uur.

Reageren?

Als je jezelf herkent in bovenstaand profiel kijken we uit naar je reactie op vacature@urbanresort.nl.

De sluitingsdatum is 22 april 2018.

Gesprekken staan gepland op 16 mei in de middag.

Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan contact op met Jaap Draaisma op telefoonnummer 06 12287013.

———————————————————————-


Stagiair Evenementen,
Communicatie en PR

Stichting Urban Resort verwelkomt per februari/maart 2018 graag een nieuwe stagiair(e) communicatie, evenementen & PR. Misschien ben jij dat wel. Je gaat je onder andere richten op onze (online) communicatie. Ook ga je een aantal evenementen in onze broedplaatsen op poten zetten. We geven je – net als onze huurders – de ruimte om te werken én experimenteren.

Wie ben je?

Je bent een grote idealist en een aanpakker. Iemand die altijd alles tot in de puntjes regelt. Ook ben je goed met woorden, in persoon en op papier. En weet online je weg te vinden.

Waar ga je straks mee aan de slag?

Vooral met de websites en social media van Urban Resort en haar broedplaatsen. Je houdt alle kanalen goed bij en creëert nieuwe content om te delen. Daarnaast organiseer je verschillende evenementen. Goed om te weten: die zijn soms in het weekend.

Wat krijg je ervoor terug?

Je krijgt een werkplek tussen enthousiaste en ervaren collega’s. Je houdt je bezig met diverse werkzaamheden op diverse broedplaatsen. Elke dag is anders. En intussen groei je als een speer. Er is een onkostenvergoeding mogelijk en er is dagelijks lunch.

Wat heb je in huis?

• Je zet graag ergens je tanden in.
• Je schrijft graag en veel.
• Je beheersd de Nederlandse taal. Dus je ziet de dt-fout.
• Je spreekt aardig Engels.
• Je volgt een relevante HBO-opleiding of universitaire studie.
• Je bent thuis in de creatieve en culturele sector.
• Je laat niet per se alles uit je handen vallen als het 17.00 uur is.
• Je staat minimaal 4 dagen in de week paraat.

Wat moet je over ons weten?

Stichting Urban Resort is een professionele non-profit organisatie die betaalbare werk- (en soms woon-)plekken voor de culturele en sociale sector realiseert. Plekken met een lage huur en hoge betrokkenheid. Waar reusachtige installaties en miniatuurtheater ontstaan. Waar ruimte is om een festival te organiseren, spontaan de buren op de koffie te vragen, maar ook voor geconcentreerd monnikenwerk. Samen houden we de stad toegankelijk en divers.

Wie stuur je je motivatie mail?

Mail je motivatie en C.V. naar info@urbanresort.nl ter attentie van Marijke Eckhardt. Wie weet schuif je snel aan voor koffie en een kennismaking.