RADION ruimte voor events in broedplaats ACTA

Location
Acta
Adres

Louwesweg 1
1066 EA Amsterdam

Vanaf
Per direct
Huur
Op aanvraag

[:nl]We delen de ruimtes van RADION met mensen die zelf werken aan toffe, vernieuwende of grootse concepten. Zo bieden we een inspirerende locatie om jezelf (of je werk) te laten zien, anderen te ontvangen en om samen te komen met gelijkgestemden.

De Expo kan ingezet worden voor exposities, modeshows, workshops, markten, pop-up diners en nog veel meer. De Bovenkamer is door haar college-opstelling perfect voor lezingen, filmvertoningen of presentaties. De Grote Zaal is voorzien van een podium en een waanzinnig licht- en geluidssysteem. De aanwezige faciliteiten maken de ruimte geschikt voor (bijna) alle evenementen. Denk aan een symposium, een bedrijfsfeest of een cabaretvoorstelling. Je kunt zelfs je bruiloft bij ons vieren.

Meer weten over de mogelijkheden?
Contact: verhuur@radionamsterdam.nl
Telefoon: 020 452 47 09
www.radionamsterdam.nl[:en]Door de diversiteit van de ruimtes is RADION geschikt voor verhuur voor de meest uiteenlopende events. De expo kan ingezet worden voor exposities, modeshows, seminars, bedrijfsevents, kinderevents, indoor markten, pop-up diners en nog veel meer. De Bovenkamer is door haar college opstelling zeer geschikt voor lezingen, filmvertoningen of bedrijfspresentaties. En de grote zaal is voorzien van een professioneel geluids- en licht systeem en een podium. De aanwezige faciliteiten maken de ruimte geschikt voor performances van diverse aard; bands, theater performances, elektronische muziek, cabaret, feest en grotere presentaties. Catering RADION kan ook de catering tijdens uw event verzorgen. RADION is gevestigd in Broedplaats ACTA, tegenover het Slotervaart Ziekenhuis. De ingang vind je aan de westzijde van het pand.

Contact: Verhuur@radionamsterdam.nl
Telefoon: 020 452 47 09
www.Radionamsterdam.nl[:]