Lichte ruime zolder voor collectief in nieuwste broedplaats Remise

Location
Remise
Adres

Tweede Leeghwaterstraat 5b
1018 RA Amsterdam

Oppervlak
100 m2
Vanaf
medio juli 2018
Huur
€ 205,83 per persoon (inc servicekosten, ex BTW)

Midden in de Czaar Peterbuurt komt de nieuwste broedplaats van Urban Resort. De voormalige tramremise wordt komende maanden verbouwd, en vanaf zomer 2018 gaat Remise open! Remise wordt een kleinschalige maar levendige broedplaats voor de buurt. Een kleine open gemeenschap die elkaar inspireert, waar talent zich ontwikkelt en de buurt wordt uitgenodigd om mee te doen.

De grootste ruimte op de eerste verdieping is de zolder; een open ruimte met aan beide zijden ramen, en een gemeenschappelijke aparte ruimte die bijvoorbeeld kan worden ingericht als lunch- of vergaderruimte. De ruimte is geschikt voor  6 CAWA kunstenaars.

Prijzen per maand:

Gedeelde werkruimte Huurprijs Voorschot servicekosten Totaal ex. BTW  
Per persoon € 160,- € 45,83 € 205,83

 

Voor deze ruimte zijn we bij voorkeur op zoek naar een collectief. Groepen die zich gezamenlijk aanmelden hebben daarom voorrang op individuele aanmeldingen. In overleg is het voor een collectief mogelijk om de ruimte met meer dan 6 mensen te delen. De totale kosten van de ruimte zijn als volgt:

Ruimte Oppervlakte Huurprijs Voorschot servicekosten Totaal ex BTW
1.2 100 m2 € 960,- € 275,- € 1.240,-

 

Interesse?

Wil je een werkplek huren in Remise? Meld je aan via info@urbanresort.nl om je op te geven voor een van de volgende rondleidingen:

Tijdens de rondleidingen geven we meer informatie over de voorwaarden om in aanmerking te komen, de selectieprocedure en de planning.


Foto's van tijdens de verbouwing
Foto's van tijdens de verbouwing