Semi-publieke ruimte in nieuwste broedplaats Remise

Location
Remise
Adres

Tweede Leeghwaterstraat 5b
1018 RA Amsterdam

Oppervlak
150 m2
Vanaf
juli 2018
Urban Resort ontwikkelt in de lente van 2018 haar 15de broedplaats in Amsterdam. Daarvoor zijn we opzoek naar een partij die de grote (semi) publieke ruimte op deze locatie, in gebruik wilt gaan nemen. 

Het monumentale gebouw op de Tweede Leeghwaterstraat 5b in Amsterdam Oost, is in 1884 gebouwd als paardentramremise. De afgelopen decennia heeft het gebouw dienst gedaan als jongerencentrum en is nu sinds een paar jaar in leegstandsbeheer.

Kleinschalige culturele publieke zalen zijn schaars en leveren een essentiële functie voor ontmoeting in de buurt. Urban Resort wil het gebouw daarom weer een levendige en open functie geven.  De begane grond zal geschikt gemaakt worden voor een kleinschalige (semi) publieke functie, bijvoorbeeld voor gebruik van een dans- of theatergezelschap, voor het houden van lezingen en/of de ontwikkeling van een buurtatelier.

We zijn daarom opzoek naar een partij die interesse heeft om deze bijzondere ruimte op de begane grond, met ons te ontwikkelen tot een inspirerende en bruisende ontmoetingsplek.

Meld je aan via: https://www.urbanresort.nl/aanmelden en neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Dat kan via info@urbanresort.nl.

Specificaties (semi) publleke ruimte:
Ruimte: +/- 150 m2 Begane grond
Adres:  Tweede Leeghwaterstraat 5b
Huurprijs: € 1.700,- per maand ex servicekosten en ex BTW. In bepaalde gevallen is een culturele korting mogelijk van € 325,- per maand. 

Er vinden rondleidingen plaats op:

Woensdag 9 mei om 17 uur

Woensdag 16 mei om 17 uur

Indien je hierbij aanwezig wil zijn, meld je dan svp aan bij info@urbanresort.nl