Urban Resort

Werkruimte ( L 1.20) eerste verdieping beschikbaar Broedplaats LELY

Broedplaats LELY is een internationale broedplaats in een monumentaal voormalig schoolgebouw waar individuele kunstenaars wonen en werken. Op de eerste verdieping komt een werkruimte vrij (incl. bureau’s en kasten).  Op deze verdieping vindt je verschillende stichtingen, onder andere theatergroep Dood Paard en De Appel, die tentoonstellingen en andere programma’s organiseert in de toonaangevende aula. Je deelt de gang met 3 andere huurders, het aanwezige keukentje wordt met elkaar gedeeld.

Kale huur                        €    261,18
Servicekosten               €     88,59
———————————————————–
Totaal (excl. btw)       €   349,59

Interesse? Stuur een mailtje naar ryan@urbanresort.nl! Vertel kort iets over je/jullie werk en interesse in de ruimte. 

De bezichtigingen zullen plaatsvinden op dinsdag 14 december van 14:00 tot 16:00 uur.  Let op: een bezichtiging dient te worden bevestigd. 

Urban Resort

Werkruimte (L 0.G 06) gymgebouw beschikbaar Broedplaats LELY

Broedplaats LELY is een internationale broedplaats in een monumentaal voormalig schoolgebouw waar individuele kunstenaars wonen en werken en waar enkele culturele instellingen huizen zoals De Appel die tentoonstellingen en andere programma’s organiseert in de toonaangevende aula. Ook vind je er partijen als Dood Paard en CircusLab.

In het gymgebouw van broedplaats LELY komt een werkruimte vrij. Je deelt het pandje met 3 andere huurders, het aanwezige keukentje wordt met elkaar gedeeld. De openslaande deuren geven toegang tot een omheinde buitenplaats. De ruimte is niet geschikt als muziekstudio.

Kale huur                        €    326,47
Servicekosten               €    70,69
———————————————————–
Totaal (excl. btw)       €    397,16

Interesse? Stuur een mailtje naar ryan@urbanresort.nl!
Vertel hierbij kort iets over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte zou willen gebruiken.

Met inachtneming van de coronamaatregelen zijn de bezichtigingen enkel 1 op 1 mogelijk. Deze zullen plaatsvinden op  14 december vanaf 12:00 tot 14:00 uur (telkens in tijdslot van 15 min). Let op: het tijdslot dient te worden bevestigd gezien de 1 op 1 planning.

Urban Resort

Ruime werkplek beschikbaar (L5.6) vijfde verdieping Broedplaats LELY

Broedplaats LELY is een internationale broedplaats in een monumentaal voormalig schoolgebouw waar individuele kunstenaars wonen en werken en waar enkele culturele instellingen huizen zoals De Appel die tentoonstellingen en andere programma’s organiseert in de toonaangevende aula. Ook vind je er partijen als Dood Paard en CircusLab.

Op de vijfde en bovenste verdieping van dit monumentale pand komt een grote, lichte ruimte vrij die de hele verdieping beslaat. Op deze verdieping is het keukentje, de vergaderruimte en het toilet onderdeel van het gehuurde.  Wij zoeken voor ruimte L 5.6 een partij die een mooie toevoeging kan zijn aan de broedplaats en/of de buurt.

Overname van (een deel van) de inboedel is bespreekbaar.

Kale huur                        €   840,85
Servicekosten               €   293,48
———————————————————–
Totaal (excl. btw)       €    1133,48

Interesse? Stuur een mailtje naar ryan@urbanresort.nl!
Vertel hierbij kort iets over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte zou willen gebruiken.

Met inachtneming van de coronamaatregelen zijn de bezichtigingen enkel 1 op 1 mogelijk. Deze zullen plaatsvinden op dinsdag 14 december vanaf 14:00 tot 16:00 uur (telkens in tijdslot van 15 min). Let op: het tijdslot dient te worden bevestigd gezien de 1 op 1 planning.

Urban Resort

Werkruimte (L 0.G 07) gymgebouw beschikbaar Broedplaats LELY

Broedplaats LELY is een internationale broedplaats in een monumentaal voormalig schoolgebouw waar individuele kunstenaars wonen en werken en waar enkele culturele instellingen huizen zoals De Appel die tentoonstellingen en andere programma’s organiseert in de toonaangevende aula. Ook vind je er partijen als Dood Paard en CircusLab.

In het gymgebouw van broedplaats LELY komt een werkruimte vrij in broedplaats LELY (excl. inboedel op de foto’s). Je deelt het pandje met 3 andere huurders, het aanwezige keukentje wordt met elkaar gedeeld.

Kale huur                        €    250,34
Servicekosten               €    45,65
———————————————————–
Totaal (excl. btw)       €    295,99

Interesse? Stuur een mailtje naar ryan@urbanresort.nl!
Vertel hierbij kort iets over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte zou willen gebruiken.

Met inachtneming van de coronamaatregelen zijn de bezichtigingen enkel 1 op 1 mogelijk. Deze zullen plaatsvinden op donderdag 14 december vanaf 12:00 tot 14:00 uur (telkens in tijdslot van 15 min). Let op: het tijdslot dient te worden bevestigd gezien de 1 op 1 planning.

Urban Resort

Werkruimte beschikbaar in Broedplaats KOCH

Per 1 januari komt er een ruimte vrij in Broedplaats KOCH. Broedplaats KOCH bevindt zich op de begane grond van een voormalige zorginstelling middenin Watergraafsmeer. De ruimte die vrijkomt bevindt zich aan de binnenzijde van het pand en ligt aan de binnentuin met een openslaande deur.

In broedplaats KOCH bevinden zich verder kunstenaar en creatieve ondernemers die zich bezighouden met een breed scala aan disciplines, waaronder bijvoorbeeld – keramiek, zeefdrukken, textiel- en kledingmakers. Ook is er een buurtkamer waar workshops (voor de buurt) kunnen worden gegeven.

 

Kale huur                        € 477,99
Servicekosten               € 103,27
BTW                                 € 122,06
——————————————————
Totaal                           € 703,32

 

De bezichtiging zal plaatsvinden op donderdag  2 december in de middag. Interesse? Stuur een mailtje naar ryan@urbanresort.nl met wat info over wie je bent en wat je doet en hoe je de ruimte zou willen gebruiken.

Urban Resort

CAWA werkruimte beschikbaar Broedplaats STUART

Per 1 januari komt er een ruimte vrij in Broedplaats STUART. Broedplaats STUART bevindt zich in Diemen aan de Weesperstraat. De broedplaats is ook makkelijk te bereiken met het OV, metrostation Stuart Verrijnweg ligt op 10 minuutjes lopen. Broedplaats STUART richt zich op ambacht en makers en er bevinden zich dan ook vele creatieve ondernemers die zich bezighouden met bijvoorbeeld beeldhouwen, houtbewerking, kledingmakers en decorbouwers. De ruimte bevindt zich op de begane grond. Aangezien er veel makers en ambacht in het pand zit zijn we voor deze ruimte ook op zoek naar iemand die zich hiermee bezig houdt.

Let op! De ruimte is een CAWA-ruimte. Check daarom goed of je hiervoor in aanmerking komt.

Kale huur                        € 163,82
Servicekosten               € 44,17
BTW                                 € 43,68
——————————————————
Totaal                           € 251,67

De bezichtiging zal plaatsvinden op donderdag  9 december in de middag. Interesse? Stuur een mailtje naar ryan@urbanresort.nl met wat info over wie je bent en wat je doet en hoe je de ruimte zou willen gebruiken.

Urban Resort

Ben jij de missende schakel voor onze fijne werkruimte?

Hoi! Ben jij de missende schakel voor onze fijne werkruimte? We hebben een studio van 38m2 in een splinternieuw pand vlak naast station Sloterdijk op broedplaats LYCKA. De studio ligt op de begane grond en is erg licht, hoog (3 meter hoge muren) met grote ramen en een eigen buitengevel met bankje. De ruimte is net opgeleverd en we zijn nog volop aan het verven en een houten vloer aan het leggen. De ruimte zou door jou gedeeld worden met twee andere gezellige ZZP’ers die er 2-3 dagen per week zullen zijn. Je krijgt een eigen hoek van de ruimte met je bureau en kast om spullen op te slaan. Er is een gemeenschappelijke keuken en wc. LYCKA is een creatieve broedplaats, er zitten veel videobewerkers in het pand, maar ook fashion designers en beeldend kunstenaars. Het pand heeft ook een eigen buurtruimte voor de bewoners en huurders waar exposities worden gehouden en waar er mogelijk ook binnenkort een koffieplek komt. Huur inclusief verzekering, internet en servicekosten is E195,- per maand.

Voor meer informatie mail naar: contact@maartjeenkine.nl

Urban Resort

CAWA werkruimte beschikbaar in Broedplaats KAZERNE

In de voormalige brandweerkazerne Reigersbos beheert Urban Resort samen met Stichting Kazerne Reigersbos 18 ateliers voor lokale ondernemers, kunstenaars en culturele organisaties uit Zuidoost. Daarnaast zijn er muziekstudio’s aanwezig, naast een buurtwerkplaats, flexwerkplekken, (buurt)podium, buurtkeuken en een gymzaal.

De ruimte die vrijkomt is 21,2 vierkante meter en bevindt zich op de tweede verdieping. De ruimte leent zich goed voor een creatief ondernemer/kunstenaar die bijvoorbeeld veel bureauwerk doet. Op de verdieping bevinden zich verder andere creatieve ondernemers, maar ook sociaal maatschappelijke organisaties. De Kazerne heeft een sterke binding met de buurt. Bij de selectie van een nieuwe huurder wordt dit dan ook meegenomen.

 

Let op! De ruimte is een CAWA-ruimte. Check daarom goed of je hiervoor in aanmerking komt.

De ruimte is niet geschikt voor muziekproductie.

Kale huur                        € 170,49
Servicekosten               € 58,27
BTW                                 € 48,04
——————————————————
Totaal                           € 276,80

De bezichtiging zal plaatsvinden op woensdag 8 december in de middag. Interesse? Stuur een mailtje naar ryan@urbanresort.nl met wat info over wie je bent en wat je doet en hoe je de ruimte zou willen gebruiken.

Urban Resort

Rustig kantoor aan tuinkant SUP zoekt medehuurders

Wij zijn op zoek naar een 1 medehuurder of 2 medehuurders voor onze kantoorruimte aan het Surinameplein. De huur is 195 euro per bureau per maand incl. servicekosten, excl. BTW. Daarvoor krijg je een ruim bureau in een gezellige broedplaats vol creativiteit. Je deelt de ruimte met Motionpark, Martin Poiesz (motion graphics, regie).

De werkruimte is van verschillende gemakken voorzien zoals: koelkast, printer, koffie en snel internet. Het kantoor is gelegen aan de rustige tuinkant van SUP. In de broedplaats is op de begane grond een algemene ruimte aanwezig voor vergaderingen. De broedplaats is centraal in West gelegen, nabij het Vondelpark en Rembrandtpark.

De plek is per direct beschikbaar.

Interesse? Stuur een bericht naar:  martin@motionpark.nl. 

Urban Resort

Ruim kantoor met verschillende faciliteiten in broedplaats KOCH

Medehuurders gezocht voor ruime kantoorruimte met keukenblok, koelkast en toegang tot tuin in Broedplaats KOCH , Watergraafsmeer. Wij zoeken een à twee mensen die net als wij voornamelijk zelfstandig en rustig computerwerk doet, maar bellen en overleggen kan natuurlijk. In het pand is er een gezamenlijke ‘buurtkamer’ die geboekt kan worden voor kleine vergaderingen of workshops.

Huur is 178,- incl. BTW en servicekosten p.p als er vier mensen samen huren. Er moet ook een borg aan Urban Resort worden betaald van twee keer het maandbedrag. Mail voor een afspraak als je interesse hebt.

Cecilie.levy@gmail.com