Urban Resort zoekt verhuurcoördinator.

08/11/17
Urban Resort is beheerder van veertien broedplaatsen in Amsterdam en biedt op dit moment ruimte aan meer dan 360 huurders. De broedplaatsen onder beheer van Urban Resort kenmerken zich door een dynamische uitstraling met een diversiteit aan huurders, grotendeels bestaande uit creatieve, culturele en maatschappelijke ondernemers. Huurders hebben middels zelfbeheer, onderlinge uitwisselingen en organisatie van programma’s een betrokkenheid bij de broedplaatsen. Door betaalbare huren biedt Urban Resort tijd en ruimte voor onderzoek en experiment.

In verband met vervanging gedurende zwangerschapsverlof zijn wij op zoek naar een:

Verhuurcoördinator


24 uur, 3 dagen per week voor de periode december 2017 tot begin mei 2018, voor de verhuurzaken van de broedplaatsen ACTA, HW10 en Costa Rica. Urban Resort is de schakel tussen de grote hoeveelheid leegstaand vastgoed in Amsterdam en de vraag naar betaalbare woon-/werkruimten voor de culturele en creatieve sector. Zij transformeert leegstaande panden tot bruisende stedelijke plekken. Wij zoeken een enthousiast persoon die mede vorm wil geven aan die bruisende plekken.

Functieprofiel
1. Communicatie & Huurderszaken Alle huurderscommunicatie voor huurders: onder andere front office voor alle huurdersvragen, nieuwsbrieven, huurdersvergaderingen, organisatie van kleine evenementen zoals borrels en een mediator / liaison rol tussen de programmering van de broedplaats en de huurders.
2. Externe Communicatie Externe communicatie voor de broedplaatsen: algemene verhuurcommunicatie met geïnteresseerden waaronder via website & social media.
3. Office Management Huuradministratie voor de broedplaatsen, organisatie en bezetting Urban Resort-kantoor.
4. Verhuurzaken Werving en selectie van nieuwe huurders in geval mutatiebeheer.
5. Organisatie Medewerker is onderdeel van het verhuurteam Urban Resort. Het verhuurteam bestaat uit zes medewerkers en het team is als geheel verantwoordelijk voor de verhuur van de veertien Urban Resort-projecten.

Functie vereisten
 • -Een afgeronde HBO/WO opleiding is een pre.
 • -Kennis en ervaring op het gebied van werkruimteverhuur is een pre.
 • -Affiniteit voor stedelijke ontwikkeling, vastgoed, kunst en cultuur is een pre.
 • -Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
 • -Minimaal twee jaar aantoonbare ervaring op een soortgelijke functie.
 • -Organisatorische kwaliteiten en resultaatgerichte instelling.
 • -Een flexibele en professionele werkhouding.

 • Wat bieden wij
  Een veelzijdige baan in een dynamische en inspirerende werkomgeving. Zelfstandig werk, maar in samenwerking met een gedreven team. Onder directe verantwoordelijkheid van de manager Verhuur. Salaris indicatie € 2.200 bruto tot € 2.500 bruto op basis van 36 uur.

  Wil je naar aanleiding van het bovenstaande reageren? Stuur een CV met bondige motivatie uiterlijk 19 november 2017 naar vacature@urbanresort.nl ter attentie van Bas van de Geyn, onder vermelding van ‘Verhuurcoördinator’. De gesprekken staan gepland op dinsdag 23 november 2017. Voor vragen omtrent de procedure of functie kun je terecht bij; 020-6937575, vraag naar Stefanie.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.