Ben jij onze nieuwe stagiair(e) Evenementen, Communicatie en PR?

15/01/2018

Stagiair(e) Evenementen, Communicatie en PR.

Stichting Urban Resort verwelkomt per februari/maart 2018 graag een nieuwe stagiair(e) communicatie, evenementen & PR. Misschien ben jij dat wel. Je gaat je onder andere richten op onze (online) communicatie. Ook ga je een aantal evenementen in onze broedplaatsen op poten zetten. We geven je – net als onze huurders – de ruimte om te werken én experimenteren.

Wie ben je?
Je bent een grote idealist en een aanpakker. Iemand die altijd alles tot in de puntjes regelt. Ook ben je goed met woorden, in persoon en op papier. En weet online je weg te vinden.

Waar ga je straks mee aan de slag?
Vooral met de websites en social media van Urban Resort en haar broedplaatsen. Je houdt alle kanalen goed bij en creëert nieuwe content om te delen. Daarnaast organiseer je verschillende evenementen. Goed om te weten: die zijn soms in het weekend.

Wat krijg je ervoor terug?
Je krijgt een werkplek tussen enthousiaste en ervaren collega’s. Je houdt je bezig met diverse werkzaamheden op diverse broedplaatsen. Elke dag is anders. En intussen groei je als een speer. Er is een onkostenvergoeding mogelijk en er is dagelijks lunch.

Wat heb je in huis?
• Je zet graag ergens je tanden in.
• Je schrijft graag en veel.
• Je beheersd de Nederlandse taal. Dus je ziet de dt-fout.
• Je spreekt aardig Engels.
• Je volgt een relevante HBO-opleiding of universitaire studie.
• Je bent thuis in de creatieve en culturele sector.
• Je laat niet per se alles uit je handen vallen als het 17.00 uur is.
• Je staat minimaal 4 dagen in de week paraat.

Wat moet je over ons weten?
Stichting Urban Resort is een professionele non-profit organisatie die betaalbare werk- (en soms woon-)plekken voor de culturele en sociale sector realiseert. Plekken met een lage huur en hoge betrokkenheid. Waar reusachtige installaties en miniatuurtheater ontstaan. Waar ruimte is om een festival te organiseren, spontaan de buren op de koffie te vragen, maar ook voor geconcentreerd monnikenwerk. Samen houden we de stad toegankelijk en divers.

Wie stuur je je motivatie mail?
Mail je motivatie en C.V. naar info@urbanresort.nl ter attentie van Marijke Eckhardt. Wie weet schuif je snel aan voor koffie en een kennismaking.