Latex BH workshop


Altijd al een latex BH willen maken, maar je weet niet hoe?

Volg dan deze workshop door onze huurder uit broedplaats Acta:

Latex BH Maken!

Wat gaan we doen?
Je ontvangt van ons een set met basispatronen van maat 75A tot en met 80C. Op basis van dat patroon ga je zelf een latex BH maken. We gaan dus niet met de borsten bloot en maten opnemen en dan een patroon tekenen. Je maakt een BH op basis van een van de patronen uit bovenstaande serie.

Waarom niet? Omdat lingerie maken een vak is. Goed zittende lingerie (dus ook van latex) is maatwerk. En juist in maatwerk / patronen, gaat veel tijd zitten. Als je wilt leren hoe je goed passende lingerie kunt maken, dan raden wij je een 3-daagse workshop aan bij Lijfgoed (www.Lijfgoed.nl). Zij (Cassandra Saeijs) heeft geen kennis van latex maar over lingerie kun je haar niets meer wijsmaken… zij is een professional op het gebied van lingerie en je leert het dan van de beste!

Onze workshop latex bh maken is dus puur latex technisch. Het snijden, plakken, in elkaar zetten en in welke volgorde etc. komen aan bod. Natuurlijk geven we wel tips waar je aan moet denken als iets groter/kleiner moet zijn. Het type BH dat we gaan maken is vergelijkbaar met de bh’s in de afbeelding hierboven.

Wat kost de workshop:
€ 85,00 – inclusief materialen
Wat krijg je voor het cursusgeld?
4 uur les
50 x 100 cm latex, met dikte 1.05 (het latex meer dan voldoende voor 2 bh’s, dus kun je thuis er nog eentje maken op eigen maten! – en waar koop je 2 latex bh’s dikte 1.05 voor 85 euro…. ?)
een extra set met patronen in de maten 75A tot en met 80C.
beugels
fournituren
en natuurlijk koffie/thee en koekjes

Deze workshop is alleen toegankelijk voor personen die reeds de basisworkshop latex kleding maken bij ons hebben gevolgd.

Voor meer informatie en aanmelden, check: https://www.latexrepair.nl/c-3249998/latex-bh-workshop-vervolg-op-basis/