Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/deb109151/domains/urban-resort.nl/public_html/wp-content/themes/theme/functions/routing.php on line 144

Urban Resort

Evenementen-broedplaatsen

Urban Resort

Evenementen

Loading Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

september 2019

Orenmens 30 jaar De Kift in Beeld LELY

07/09/2019 | 00:00 - 22/09/2019 | 00:00 CEST

 

Verhaal bij het ontbijt deVlugt

Elke woensdag | 10:00 - 12:00

 

Open circus training LELY

Every Saturday | 15:00

 

Open Zondag bij de Theaterstraat Rietwijker

Elke zondag | 12:00 - 17:00

 

Het Grote Kleurenballet Rietwijker

27/09/2019 - 28/09/2019

 

MoTuin Tugela85

Elke vrijdag | 10:30 - 14:00

 

Burendag in Tugela85 Tugela85

28 september

 

Culturele Zondagborrel HW10

Maandelijks | 16:00

 

oktober 2019

Rommelmarkt deVlugt

Iedere 1ste zaterdag van de maand | 10:00 - 16:00

 

Marokkaanse vrouwen en verhalen over intimiteit deVlugt

10/10/2019 - 12/10/2019

 
+ Exporteer Evenementen
sdsddsdsds

Urban Resort

Aanbod Broedplaatsen

Woonwerk- of werkruimte huren?
Hiernaast zie je alle ruimtes die vrijkomen in onze broedplaatsen.

Zaalverhuur.
Zoek je een plek om met je theatergezelschap op te treden? Een plek om te exposeren? Of een podium om een modeshow te geven? Zie zaalverhuur voor de mogelijkheden.

Medehuurders
Heb je meer inspiratie als je een werkplek (en koffie) met andere creatieven deelt? Als er huurders een medehuurder zoeken zetten we dat onderaan deze pagina.

Urban Resort

About Stuart

Broedplaats STUART earned her spot in Diemen for ten years. This broedplaats is located at ‘de Weespertrekvaart’ with several other creative entrepreneurs and broedplaatsen in the area. The 13 workspaces are rented by a variety of artists like fashion designers, set builders, visual artists (2D), installation artists (3D), videographers, sculptors and a dance company.

 

(c) Renata Chede

 

 

(c) Renata Chede

(c) Renata Chede

(c) Renata Chede

(c) Renata Chede

(c) Renata Chede

(c) Renata Chede

 

 

Urban Resort

About Koch

Small scaled but with enough place for several different disciplines. Broedplaats KOCH consists of graphic designers, autonomous artists, entrepreneurs from the neighbourhood and social institutions. This community is not only creative but also socially active. Broedplaats KOCH is with her ‘Buurtkamer’ the spot to meet for citizen of Watergraafsmeer.

(c) Renata Chede

(c) Renata Chede

(c) Renata Chede

(c) Renata Chede

(c) Renata Chede

 

Urban Resort

About Remise

Urban Resort developed her 15th broedplaats in Amsterdam during the spring of 2018. The monumental building on Tweede Leeghwaterstraat 5b at the Csaar Peterbuurt has been built in 1884 as a horse-drawn tram depot. The past decades the building served as a youth centre but since a few years the building was empty and in need of a new destination. Now it is a full-functioning broedplaats.

 

(c) Renata Chede

(c) Renata Chede

(c) Renata Chede

Urban Resort

About Urban Resort

Urban Resort

Buurtkamer Broedplaats KOCH

Initiatieven & ideeën gezocht voor ‘De Buurtkamer’

Vanaf januari 2019 opent Broedplaats KOCH haar deuren: de eerste broedplaats van Watergraafsmeer aan het Robert Kochplantsoen. Op de begane grond zijn 17 werkruimtes en 2 woon/werkruimtes die de komende jaren verhuurd worden door Stichting Urban Resort aan kunstenaars en creatief ondernemers uit Watergraafsmeer en omstreken.

 

Een maatschappelijk betrokken creatieve community

Broedplaats KOCH belooft een bruisende plek te worden. Een plek waar kunstenaars samenwerken en inspiratie uitwisselen. Maar ook: een plek waar workshops plaatsvinden en buren met elkaar samenkomen. De huurders bestaan onder andere uit verschillende beeldende en conceptuele kunstenaars, een sieradenmaker, radiomaker, schrijver, creatieve ondernemers, grafisch ontwerpers en een zeefdrukkerij.

 

‘De Buurtkamer’ 100 m2 zoekt invulling

Broedplaats KOCH biedt ruimte aan kunstenaars, startende ondernemers, en geeft de buurt de mogelijkheid om, in de hal van de broedplaats en drie kleinere ruimtes, kleinschalige culturele evenementen te ontwikkelen in ‘De Buurtkamer‘, de ontmoetingsplek voor de buurt en kunstenaars.

 

Er wordt gezocht naar creatieve en sociale initiatieven die op geregelde basis willen samen komen in de ruimte. Deze is ook zeer geschikt voor het geven van workshops, events, exposities of bijvoorbeeld buurtdiners. Kortom de invulling staat nog open! Vanuit de broedplaats zijn er kunstenaars die in deze ruimtes workshops, exposities en filmavonden gaan organiseren. Dit willen we combineren met activiteiten voor en door de buurt.

 

Bewonersgroep/ creatief ondernemer/ kwartiermaker gezocht

Urban Resort zoekt dan ook een creatief ondernemer, sociaal initiatief of bewonersgroep die deze ruimte kunnen gebruiken. Heb jij een idee/ initiatief of wil jij (samen met anderen) deze ruimtes onder je hoede nemen, laat het ons dan weten!

 

Programma 

‘De Buurtkamer” pagina is op dit moment nog in ontwikkeling. Spoedig kun je op deze pagina informatie vinden over de activiteiten die in de ruimte plaats gaan vinden.

 

Volg ons ook op Facebook/Stichting Urban Resort!

 

Kosten, faciliteiten en mogelijkheden

Spoedig vind je hier ook een overzicht van de prijzen, de mogelijkheden, de beschikbare faciliteiten en een plattegrond.

 

Tijdens de officiele opening van Broedplaats KOCH op 24 mei 2019 kun je alvast een kijkje nemen achter de schermen en vertellen we meer over deze bijzondere plek voor de buurt.

 

Check het evenement:

StichtingUrbanResort -> Urban Unfolds: Hidden Gem KOCH

 

We maken graag kennis met je!

Mail info@urbanresort.nl met jouw idee en we maken spoedig een afspraak.

 

 

Urban Resort

Agenda archief

In de agenda zie je wat er georganiseerd wordt in onze broedplaatsen. Zien we je snel?

Urban Resort

Stagiair(e) Culturele Programmering & Verhuur Broedplaatsen

 

Stichting Urban Resort is een professionele non-profit organisatie die betaalbare werk- (en soms woon-)plekken voor de culturele en sociale sector realiseert.

(Bedrijfs)ruimten met een lage huur, voor mensen/organisatie met een hoge betrokkenheid. Waar reusachtige installaties en miniatuurtheater ontstaan. Waar ruimte is om een festival te organiseren, spontaan de buren op de koffie te vragen, maar ook voor geconcentreerd monnikenwerk.

Met een klein team beheren we verschillende kantoorpanden, omgetoverd tot broedplaatsen, in Amsterdam. Er zijn inmiddels 17 broedplaatsen door heel de stad waar zich diverse communities bestaande uit (theater-en film)makers, beeldende kunstenaars, dansers en choreografen, muzikanten en producers, creatieve organisaties, sociale initiatieven, collectieven en meer bevinden.

Urban Resort heeft passie voor het verbinden van mensen in de creatieve industrie-, kunst- en culturele wereld.

Stage

Stichting Urban Resort verwelkomt graag een nieuwe stagiair(e) Culturele programmering en Verhuur Broedplaatsen.

In het najaar van 2019 zoeken wij een nieuwe collega-stagiair(e) die zich gaat bezighouden met de programmering van de broedplaatsen, de verhuur van ruimtes en het bouwen aan de community in brede zin.

Tijdens je stage ga je aan de slag met de volgende werkzaamheden:

– Culturele programmering
– Community management
– Verhuur & beheer panden

Concreet kan dat betekenen dat je:

– Een aantal evenementen in onze broedplaatsen op poten gaat zetten. Denk daarbij aan openingen, publieksprogramma’s en interne events voor onze creatieve woon-werk communities op verschillende broedplaats locaties door heel Amsterdam.
– Huurders inspireert en activeert om elkaar te ontmoeten, samenwerkingen aan te gaan en activiteiten in de broedplaatsen te ontplooien.
– Eind 2019 starten we een nieuw project. Je zal inhoudelijk en creatief meedenken aan het opzetten van deze nieuwe broedplaats en de selectie van de huurdersgroep.
– Je onderhoudt contact met diverse kunstenaars, creatieve, maatschappelijke en sociale initiatieven en ondersteunt hen in het ontwikkelen van hun ideeen en weet huuders aan elkaar te verbinden.
– Je helpt daarnaast, waar mogelijk, het verhuurteam van Urban Resort, met dagelijkse administratieve en organisatorische werkzaamheden.

Wie ben je?

Je bent een grote idealist met een hart voor diverse kunsten en de stad Amsterdam. Daarnaast ben je een aanpakker: iemand die organisatorisch sterk is en altijd alles tot in de puntjes regelt. Ook ben je goed met woorden, in persoon en op papier. Daarbij vind je het leuk om initiatief te tonen en eigen ideeën verder te ontwikkelen.

Wat krijg je ervoor terug?

Je krijgt een werkplek tussen enthousiaste en ervaren collega’s en wordt onderdeel van de organisatie. Zo heb je de mogelijkheid je (verder) te ontwikkelen in het a tot z neerzetten van een cultureel evenement of programma en leer je jouw – en andermans – ideeën te vertalen naar een goed georganiseerd project.

Ook leer je diverse kunstenaars en broedplaatsen kennen en draag je bij aan het mogelijk maken van ruimte voor experiment en kunst in de stad! Elke dag is anders. En intussen groei je als een speer. We bieden een onkostenvergoeding en er is dagelijks lunch.

Wat heb je in huis?

 • • Je zet graag ergens je tanden in en bent organisatorisch sterk.
  • Je bent communicatief sterk, zowel in persoon als op papier.
  • Je beheersd de Nederlandse taal. Dus je ziet de dt-fout.
  • Je spreekt en schrijft aardig Engels.
  • Je bent thuis in de creatieve en culturele sector.
  • Je volgt een relevante HBO-opleiding of universitaire studie.
  • Je laat niet per se alles uit je handen vallen als het 17.00 uur is.
  • Je staat minimaal 3 dagen in de week paraat, rondom een evenement kan dit meer zijn.

 

Wat moet je over ons weten?

Stichting Urban Resort is een professionele non-profit organisatie die betaalbare werk- (en soms woon-)plekken voor de culturele en sociale sector realiseert. Plekken met een lage huur en hoge betrokkenheid. Waar reusachtige installaties en miniatuurtheater ontstaan. Waar ruimte is om een festival te organiseren, spontaan de buren op de koffie te vragen, maar ook voor geconcentreerd monnikenwerk. Samen houden we de stad toegankelijk en divers. Er zijn inmiddels 17 broedplaatsen door heel Amsterdam waar zich diverse communities bestaande uit (theater-en film)makers, beeldende kunstenaars, dansers en choreografen, muzikanten en producers, creatieve organisaties, sociale initiatieven, collectieven en meer bevinden.

Wie werken er achter de schermen? 

Check ons team hier!

Wie stuur je je motivatie mail?

Mail je motivatie en C.V. naar ran@urbanresort.nl ter attentie van Ran Hoogerwaard. Wie weet schuif je snel aan voor kop koffie en een kennismaking.